Hästhelg

HästhelgTillbringa en helg hos oss där barnen får rida, ni kan åka häst och vagn eller bara koppla av utan måsten. Helgen börjar på fredag eftermiddag med hästpyssel och en kortare ridtur med hästarna.


På lördagen åker vi häst och vagn, lyssnar på fåglarna, njuter av naturen och djuren. Vi tänder en eld, steker kolbullar, grillar korv och äter tillsammans.

På söndagen avslutar vi med en hästaktivitet vi tillsammans bestämt: Det kan vara att barnen rider, vi åker häst och vagn eller varför inte leker lite till fots med ponnyna i en hinderbana.


Hästarna är Shetlandsponnyer och Nordsvenska brukshästar. De är lugna, vänliga och trygga. Alla hästarna är försäkrade och där ingår även en personskadeförsäkring. Ni får hjälpa till med stallsysslor om ni vill: borsta, frisera, mocka, ge hö och vatten.


Stugan rymmer fyra personer, är fullt utrustad för självhushållning, välstädad och mysig. Sängarna är bäddade och handdukar ingår. Gården har en liten uteplats med grill, gungor och studsmatta när gräs finns. Ni tar med egen mat förutom lördagens lunch som ingår. Det finns pizzeria i byn och Torsångs café är omtyckt.


Pris: Fyra personer, boende fredag - söndag, tre hästaktiviteter varav en kolbulletur och hästpyssel, självhushållning i stugan från 5000:- för hela sällskapet.

Vill man som vuxen komma själv och ladda batterierna erbjuder vi fler hästaktiviteter och lägger upp helgen som ni vill ha den.


Kontakta oss på 070 631 29 62.